Jízdy v offroadech na Autozazitek.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Jízdy v offroadech na Autozazitek.cz
Ahoj klubáci,
chci vám představit projekt Autozazitek.cz, který je zaměřený na nás - petrolheads a jiné automobilové nadšence.

V současné době máme v nabídce 11 automobilových zážitků, které lze i jednoduše darovat (takže ukecáte manželku/přítelkyni/tchýni a máte pro sebe super dárek k narozkám/vánocům/čemukoliv
)
Co by mohlo zajímat vás?
Jako bonus pro vás máme ještě automobilové vůně California Scents za exkluzivní cenu 79,- Kč / kus. Více informací najdete na webu
A pokud fandíte sociálním sítím, najdete nás i na
facebook.com/autozazitek
twitter.com/autozazitek
gplus.to/autozazitek
chci vám představit projekt Autozazitek.cz, který je zaměřený na nás - petrolheads a jiné automobilové nadšence.

V současné době máme v nabídce 11 automobilových zážitků, které lze i jednoduše darovat (takže ukecáte manželku/přítelkyni/tchýni a máte pro sebe super dárek k narozkám/vánocům/čemukoliv

Co by mohlo zajímat vás?
- Offroad jízdy v Hummeru H1 v Praze a Olomouci
- Offroad jízdy v Hummeru H2 v Praze a Olomouci pro 3 lidi za 1 cenu (k těm pražským navíc zdarma dárky - model auta, časák, vstupenky, vip sleva 10 %)
- originál HUMVEE v Praze (opět pro 3 lidi za 1 cenu + dárky viz výše)
Jako bonus pro vás máme ještě automobilové vůně California Scents za exkluzivní cenu 79,- Kč / kus. Více informací najdete na webu
A pokud fandíte sociálním sítím, najdete nás i na

facebook.com/autozazitek
twitter.com/autozazitek
gplus.to/autozazitek
- palto111
- Začínající diskutér
- Bydliště: furt v garáži pod autom inak Banska Bystrica- frontera 2,3td 1996
Re: Jízdy v offroadech na Autozazitek.cz
nóó aj by som sa dal nahovoriť.len budem musieť vypestovať vela zemiakov aby som si do toho mohol sadnúť.
a sáčky na zvratky sú grátis?

a sáčky na zvratky sú grátis?

Palo Banska Bystrica Opel Frontera 2,3TD 1996
- stefi_ul
- Pokročilý diskutér
me by zajimalo, jestli by nesela misto darku zadara snizit cena... modely nesbiram, casopisu mam v praci stovky... ale to humvee, to bych si chtel zkusit, ta jako joooo
kdyz vidim ty ceny modelu... http://www.abecedamodelu.cz/abecedamode ... MER-modely
tak jak muzou byt zdarma

kdyz vidim ty ceny modelu... http://www.abecedamodelu.cz/abecedamode ... MER-modely

tak jak muzou byt zdarma

Jeep G Ch 98, 5.2,156kW,e85 - BFG KM2
A 1992, 2.4i, - uz jen par organu
OII 2.0TDi, 103kW.
Canon 40d, Canon 14-40l/f4, Canon 70-200l/f2,8, Sherpa 450R,
Benq DV M23
608201193,60347163
A 1992, 2.4i, - uz jen par organu
OII 2.0TDi, 103kW.
Canon 40d, Canon 14-40l/f4, Canon 70-200l/f2,8, Sherpa 450R,
Benq DV M23
608201193,60347163
-
- Kontaktovat uživatele:
Právě jednáme o 3% slevě. Ja vím, není to moc, ale lepší než nic
Až budu vědět více, budu vás informovat 

-
- Kontaktovat uživatele:
S 3% slevou je to trochu složitější, ale pokud má někdo zájem - kontaktujte nás na emailu info@autozazitek.cz a my Vám 3% slevu poskytneme 

- Vokoun
- Ultra diskutér
Koukám nové vlákno.......
Docela mě pobavilo. Zase jsem si vzpoměl na ten "výstižný" slogan, "Kde všichni končí ....."
Jooo, pěkný auto, ideální na americký středozápad. Českým lesem s tím pomalu neprojedu, pokud to nebude po cestě a ta váha.
Auto na parádu.......
Docela mě pobavilo. Zase jsem si vzpoměl na ten "výstižný" slogan, "Kde všichni končí ....."
Jooo, pěkný auto, ideální na americký středozápad. Českým lesem s tím pomalu neprojedu, pokud to nebude po cestě a ta váha.
Auto na parádu.......

Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
- Janeš Petr
- Moderátor
taky mi tenhle příspěvek trošku zavání spamem ale budiž.... trošku jsem se musel pousmát tomu těžkému terenu - ani kotouče ve vodě na těch videích nesmočil
a ty peníze ? je to hnus, za to u nás pronajmeš tankáč pro pět aut na celej den a můžeš svézt koho chceš a jak chceš
myslím, že tenhle inzerát jsi kolego měl vyvěsit někam na Václavák a ne sem - zazobanej pražskej Pepik si sjede deset minut americkým neohrabancem a rázem z něj bude největší znalec a OFFROUĎÁK

myslím, že tenhle inzerát jsi kolego měl vyvěsit někam na Václavák a ne sem - zazobanej pražskej Pepik si sjede deset minut americkým neohrabancem a rázem z něj bude největší znalec a OFFROUĎÁK

603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Faktem je. že to je darda ta cena za jízdu v Humeru. Ale když vezmu v potaz, že musí platit pojištění a spoustu dalších starostí a snaží se s tím uživit tak to má docela vert. Samozřejmě s Vámi pánové v mnoha věcech souhlasím, jako typ Pepík a komerční sdělení atd... Nicméně, ale jak píše Náš moderátor budiž. I tato sdělení patří na Naše fórum jako spousta technických informací která pomáhají všem lidem a jsem velmi rád, že je na tomto fóru můžeme poskytovat zdarma a děkuji všem kteří Nám pomáhají s provozem. Tak a teď mám černej puntík. 

- pida3.2v6
- Pokročilý diskutér
Asi před třemi lety jsem podobnou projížďku dostal jako dárek . S offrouděním to sice moc společného nemělo , ale s tímhle autem se člověk nesveze každý den takže to mělo docela smysl.Sám bych si to nekoupil , ale dát to jako dárek není špatné.Je to stejné jako projížďka s Ferrari na okruhu - se závoděním to nemá nic společného , ale jako zážitek dobrý.
PS: s autozážitkem nemám nic společného
PS: s autozážitkem nemám nic společného

Frontera B 3,2 V6 ,r.v.2000,246 000 km,manual,dlouhá,LPG,pera + 7 cm + prodloužený Rancho RS 5000,rozšířená +3+3 cm,protektory Colway C Trax MT 245/70 R16