Za odvoz díly z motoru 2,5 TDS, platí do neděle 18.7.
-
- Začínající diskutér
Za odvoz díly z motoru 2,5 TDS, platí do neděle 18.7.
Nabízím za odvoz díly, co mi tu zbyly po rozebraném motoru na Fronteru A 2,5 TDS. Motor jsem měl jako náhradní k autu, ale jeho stav jsem nikdy nezkoumal. Auto jsem prodal, motor si měl kupec odvézt, ale nevyzvedl si jej, tak jsem ho rozebral. Co mi přišlo škoda odvézt do šrotu teď nabízím za odvoz nebo nějakou drobnější odměnu.
Jedná se o turbo, startér, vstřikovací čerpadlo, nějakou droboť a pěkný šusplech pod motor.
Rezervace nedělám, poštou neposílám, odvoz pouze vcelku a to z Jindřichova Hradce. Platí do neděle 18.7.2021, pak to půjde do hutí.
Prostě přijeďte, naložte a vypadněte. Když mi necháte něco na oplátku nebo hotovost, třeba zmírníte moje nasrání, nebo i vykouzlíte úsměv na mé tváři.
Jedná se o turbo, startér, vstřikovací čerpadlo, nějakou droboť a pěkný šusplech pod motor.
Rezervace nedělám, poštou neposílám, odvoz pouze vcelku a to z Jindřichova Hradce. Platí do neděle 18.7.2021, pak to půjde do hutí.
Prostě přijeďte, naložte a vypadněte. Když mi necháte něco na oplátku nebo hotovost, třeba zmírníte moje nasrání, nebo i vykouzlíte úsměv na mé tváři.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS