Převodka řízení (Frontera A i B) - výměna nebo repase
- Janeš Petr
- Moderátor
Re: Převodka řízení
já neměl ještě potřebu s tím něco dělat,ale zatím na všech ostatních převodkách to bylo utahovat (dovnitř)
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- gackom
- Začínající diskutér
převodka řízení u 2,2 Dti
Zdravím všechny Fronteráky. Mám dotaz zda jde a jakým způsobem repasovat převodka a hřeben řízení u 2,2 Dti. Mám možnost zakoupit sportku, ale mlží olej na převodce a je potečená část i s hřebenem. Úplně do detailu jsem to ještě neprohlížel, ale když jsem se ptal v oplu kolik by to stálo, tak mi řekli, že převodka 30 tis. a repasi prý nedělají,Tak mám celkem strach do toho jít
i když sportka se mi vcelku líbila. Na vrakovištích se mi zatím nic sehnat nepodařilo.

Toyota LC 95, 3,0TD, rv.96, Ironman +2", 5cm body lift, pevnostní nárazníky, naviják, šnorchl, pneu 285/75 R16 BFGoodrich KM2
- gackom
- Začínající diskutér
Re: převodka řízení u 2,2 Dti
Aby jsme se dobře pochopili, myslel jsem převodku řízení. Auto není ještě moje, ale mám možnost ho koupit. Od prodejce jsem se dověděl, že je pouze problém s převodkou řízení, že z ní mlží olej, jak moc to nevím, auto jsem viděl pouze na fotkách, ne naživo. Zjišťuju co nejvíc informací, abych si koupí auta s takovou poruchou neudělal zbytečné problémy. Potřebuju vědět, zda se ta převodka řízení dá nějakým rozumným způsobem repasovat.
Toyota LC 95, 3,0TD, rv.96, Ironman +2", 5cm body lift, pevnostní nárazníky, naviják, šnorchl, pneu 285/75 R16 BFGoodrich KM2
-
- Diskuzní Nováček
Re: Převodka řízení (Frontera A i B) - výměna nebo repase
Zistil som podobný problém na svojej ale ešte asi nemá vôľu iba je mastná oska a hokejka na spodku. Zdá sa že by stačilo vymeniť gufero. Dalo by sa doma vymeniť gufero ? Robil to niekto doma ? Našiel som firmu v Palíne okr. Michalovce čo sa tým zaoberajú ale ešte som tam nevolal.
Frontera A sport 1997 , 2,0 i , X20SE