Spotřeba
- Slaava
- Moderátor
Re: Spotřeba
No a touhle dobou v pátek večer budeš mít už asi i tu opici.Okoun píše:BanányJaneš Petr píše:jo jo, tak to je. kdo má má na opici, musí mít i na banányASTRA F píše:![]()
spotřebu neřeším, mám na auto, tak musím mít i na benál
![]()
![]()
To já mám

Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Vokoun
- Ultra diskutér
Jako každej večer

Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
- Slaava
- Moderátor
Šikovnej chlapec.Okoun píše:Jako každej večer![]()

Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
- Pokročilý diskutér
Pánové, je mezi vámi někdo kdo PRAVIDELNĚ tankuje u Agipu???
A to tak,že ten nový DieselTech????
Jde mi o to jestli někdo zjistil něco podobného na výkonu motoru - tankuji tam firemní auta a u všech šel výkon min 10-15% nahoru a teď ještě zkoumám dlouhodobější spotřebu.
Upozorňuji,že je nutné vyjezdit min 2-3 plné nádrže než se tento rozdíl projeví.
Zkoumaná auta :
MB Vito 2,2 CDI 280 000 km
VW Sharan 1,9 TDI 105 000km
Budu rád za každé vyjádření
h.
Jde mi o to jestli někdo zjistil něco podobného na výkonu motoru - tankuji tam firemní auta a u všech šel výkon min 10-15% nahoru a teď ještě zkoumám dlouhodobější spotřebu.
Upozorňuji,že je nutné vyjezdit min 2-3 plné nádrže než se tento rozdíl projeví.
Zkoumaná auta :
Budu rád za každé vyjádření

h.
- Vokoun
- Ultra diskutér
Nazdar Honziku,
já tankuju na Agipce téměř pravidelně a určitě ti můžu dát zapravdu
Ty procenta zatím vychytaný nemám, ale rozhodně to je znát 
já tankuju na Agipce téměř pravidelně a určitě ti můžu dát zapravdu

Žiju OFF !
Žiju OFF !
-
- Pokročilý diskutér
Tak poprosím - až budeš mít i nějaké údaje o spotřebě ( min tak za 2-3 000 km ) rozděl se o info.
Mě to docela příjemně překvapilo,že to funguje.
Jo a motor mi u Vita na volnoběh houpal ( drobátek ) a teď zase přede jak před 50 000 km
Supéééééééééér
h.
Mě to docela příjemně překvapilo,že to funguje.
Jo a motor mi u Vita na volnoběh houpal ( drobátek ) a teď zase přede jak před 50 000 km
Supéééééééééér
h.
-
- Pokročilý diskutér
narast vykonu o 10 % ?
o 10-15%???honzík píše:Pánové, je mezi vámi někdo kdo PRAVIDELNĚ tankuje u Agipu???
Zkoumaná auta :
Budu rád za každé vyjádření![]()
h.

no neviem, to hadam nedokaze ani shell V-power ...
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
- Pokročilý diskutér
Mám na dálnici jeden kopec kde mi rychlost s prázdným autem spadne ze 140km/h na cca 100-110 km/h a teď po natankování jsem jel s nákladem 600 kg i nahoře skoro 130/h
Píšu jak reklama od Agipu ale tohle je fajn změna při jízdě ...............
h.
Píšu jak reklama od Agipu ale tohle je fajn změna při jízdě ...............
h.
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
to neni AGIPem ale setrvacnosti, i plny forman dokazal letet 130 kmh plny brambor v kufru hore kopcem.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
- Žanek
- Super diskutér
Jak to ten Agip dělá když bere palivo od Čepra jako všichni ostatní krom OMV. 

-
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Asi zapomněli pár závozů naředitJan Sekanina píše:Jak to ten Agip dělá když bere palivo od Čepra jako všichni ostatní krom OMV.

- farmář
- Moderátor
tak ne všichni berou Čepro, někde se zaváží i přes hranici, podle blízkosti cizí rafinerky a ceny. Ale v globálu je to fakt, že skoro vše krom OMV je z Čepra.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- václav
- Pokročilý diskutér
Knám do podniku vozily OMW z rakouska, ale jen do doby než přišly první faktury.
:mrgreen
Jinak je ale fakt, že každá dodávka je jiná, jednou je žlutá jak rozkvetlá elejka, podruhý pění, že než natankuju, vyrostou mi fousi ,jindy zase auto netáhne, ale i naopak. Bereme teď od jednoho dodavatele, ale pokaždý to smrdí jinak. Takže si myslím že u benzínek to bude stejné, jen tam přimíchají trochu adityv . Jo a nevíte někdo jakej je rozdíl v naftě v Chorvatsku, mezi diesel a eurodiesel, jestli to nemá stejnej zásobník ?
Já spotřebu neřeším , to bych si koupil jiné auto a jestli uspořím 0,5 litru na sto, tak zejtra ho projebu v zácpě, nebo rovnou dva litry v terénu, když s rodinkou zajdu do lesa a na polňačku. Jeden známej vždycky říkal když tankoval: Ať sy klidně zdražujou mě nenaserou , já tankuju už pět let pořád jen za dvě kyla.....
(Bohužel, pořád častějc.) 

Jinak je ale fakt, že každá dodávka je jiná, jednou je žlutá jak rozkvetlá elejka, podruhý pění, že než natankuju, vyrostou mi fousi ,jindy zase auto netáhne, ale i naopak. Bereme teď od jednoho dodavatele, ale pokaždý to smrdí jinak. Takže si myslím že u benzínek to bude stejné, jen tam přimíchají trochu adityv . Jo a nevíte někdo jakej je rozdíl v naftě v Chorvatsku, mezi diesel a eurodiesel, jestli to nemá stejnej zásobník ?

Já spotřebu neřeším , to bych si koupil jiné auto a jestli uspořím 0,5 litru na sto, tak zejtra ho projebu v zácpě, nebo rovnou dva litry v terénu, když s rodinkou zajdu do lesa a na polňačku. Jeden známej vždycky říkal když tankoval: Ať sy klidně zdražujou mě nenaserou , já tankuju už pět let pořád jen za dvě kyla.....

Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
-
- Pokročilý diskutér
Ale no tak sherpo,
jezdím po téhle dálnici už kolik let nekolikrát týdně a poznám kdy se plazím a kdy to jede jak ďas..........
Kdo zná kopec u Střechova směrem na Prahu tak ví že tam ti setrvačnost prdlajs pomůže.
Tím spíš u starého naloženého auta.
h.
jezdím po téhle dálnici už kolik let nekolikrát týdně a poznám kdy se plazím a kdy to jede jak ďas..........
Kdo zná kopec u Střechova směrem na Prahu tak ví že tam ti setrvačnost prdlajs pomůže.
Tím spíš u starého naloženého auta.
h.
- Vokoun
- Ultra diskutér
Asi to bude taky o tom, kdo tam co přidává .
Žiju OFF !
Žiju OFF !