Tapicír přední kapoty
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tapicír přední kapoty
Ahoj,
nemáte někdo neroztrhaný tapicír na (resp. pod) přední kapotu ?? Mě se trhá nad turbem (???) a padá mi na motor ta vata
Vůbec to nevypadá pěkně ... 
Jinak mám Béčko, ale jilikož zde někdo psal, že kapota na A i B jsou stejné, tak předpokládám, že i ten tapicír....
nemáte někdo neroztrhaný tapicír na (resp. pod) přední kapotu ?? Mě se trhá nad turbem (???) a padá mi na motor ta vata

Jinak mám Béčko, ale jilikož zde někdo psal, že kapota na A i B jsou stejné, tak předpokládám, že i ten tapicír....
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem nad tím taky přemýšlel. Matně si vzpominám na skelnou vatu nalepenou na hlinikové folii. Ale ta by byla asi moc hrubá a stejně nevím, zda se to dá ještě sehnat.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Třeba někdo poradí.premek_k píše:Už jsem nad tím taky přemýšlel. Matně si vzpominám na skelnou vatu nalepenou na hlinikové folii. Ale ta by byla asi moc hrubá a stejně nevím, zda se to dá ještě sehnat.

B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
-
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
A co když to servu pryč,co se šmejdem.Jaký to bude mít negativní vlastnosti mimo zvýšené hlučnosti?Lak na haupně?
Hele Přemku, a co tohle torzo dokud má ještě nějakej tvar sundat,podlepit silným alobalem,doplnit chybějící kousky a plácnout zpět?Výhodou je menší pracnost/možná/
Hele Přemku, a co tohle torzo dokud má ještě nějakej tvar sundat,podlepit silným alobalem,doplnit chybějící kousky a plácnout zpět?Výhodou je menší pracnost/možná/

B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Slaava
- Moderátor
Tapecírung
Mě se drbalo tapecírung za motorem - koupil jsem v Opelu nový za sedmnácet. 

samolepící odhlučnovací sada
Tak to mám pro Vás hoši řešení-firma Mikra vyrábí samolepící odhlučňovací sady-prodávají také metráž tohoto materiálu,1x1m za cenu 481.90,- a zasílají i na dobírku-více na http://WWW.mikra.cz
Merlin-Petr
Merlin-Petr
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: samolepící odhlučnovací sada
Ahoj kluci,merlin píše:Tak to mám pro Vás hoši řešení-firma Mikra vyrábí samolepící odhlučňovací sady-prodávají také metráž tohoto materiálu,1x1m za cenu 481.90,- a zasílají i na dobírku-více na http://WWW.mikra.cz
Merlin-Petr
došlla mi ta odhlučňovací sada - resp. 1,5x1 metr toho materiálu, tak přes víkend na to skočím a pak dám info, co a jak....
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: samolepící odhlučnovací sada
...a nezapomeň k tomu dát i nějaké foto pro inspiracipremek_k píše:Ahoj kluci,merlin píše:Tak to mám pro Vás hoši řešení-firma Mikra vyrábí samolepící odhlučňovací sady-prodávají také metráž tohoto materiálu,1x1m za cenu 481.90,- a zasílají i na dobírku-více na http://WWW.mikra.cz
Merlin-Petr
došlla mi ta odhlučňovací sada - resp. 1,5x1 metr toho materiálu, tak přes víkend na to skočím a pak dám info, co a jak....

Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima